Jeg hater interiørblogger!!!

Velkommen tilbake til Bodil versjon 4.0.

En ny og bedre (?) utgave, bare litt slemmere!

Med fare for å trampe noen så skikkelig på tærne uten å ha tatt av meg skoene, vil jeg gjerne uttrykke meg litt om dette temaet:

interiør

Så kan jeg sette av en hake i boksen for det også. Rosabloggerne har fått vært igjennom hård kritikk, og fotballfruene likeså.

Hvorfor skal da interiørbloggerne slippe billig unna?

De tar bilder av sine respektive hjem og legger ut på bloggene sine. Hver eneste dag. Det er så grått, ryddig og upersonlig, at jeg har lyst å gå inn i bildet å ROTE!! Og slenge fra meg en brukt snørrserviett på bordet, og gå inn med skitne sko. Skrive "badass" på baderomsspeilet og omrokkere på klesklypene som garantert  er sortert på tørkestativet etter farge. (Hvis de i hele tatt har klesvask da???)

Jeg er sååå lei!  De popper opp som veps foran saften, og det er så lite, så lite man kan gjøre med det. Greit at du har ei skuvseng, men det begrenser seg hvor mange ganger vi vil se den på bilde! Aaaaaaarghhhh *klorer ut øynene mine*

Men når det er sagt, så mener jeg at om de på død og liv SKAL blogge om interiør, så vær så snill å skriv på en måte som gjør at jeg ikke har lyst å klore ut øynene mine igjen!!  Når jeg leser om elendig orddeling i navnet på bloggen, altså bloggens ansikt utad... da blir jeg småflau. Litt sånn som Ananas Biter.

Ord som "korselig"  gjør at man skjemmes enda litt mer, siden det er et ord som blir brukt i alle sammenhenger! For på samme måte som facebook, så er jo  alt sååååå braaaa og såååååå korselig! (les: koselig) Smilefjæs, smilefjæs.

- And I'm just sayi'n- it's the same shit, only different name!

 Men la meg ikke virke 100 % negativ, for det er jeg ikke. Jeg kan trekke fram en interiørblogg eller to, som faktisk har innhold- og som jeg faktisk liker!

Fjellby feks. Den liker jeg. Holder seg unna "hærmegåsa-stylen" og kjører sin eget opplegg fra dag 1... Profesjonell til fingerspissene og man kan lese bloggen uten at man føler at den blir trøkt i trynet på deg med:

 "Stem på meg, stemmmm på meg a! -les bloggen min, les bloggen min da for f..." " Følg meg gjerne på instagram"  Vræææl, jeg hater sånt!!

Om det blir for mye kjas, da gidder i allefall ikke jeg! Fjellby får endel oppmerksomhet for bloggen sin, men blir ikke høy på pæra av den grunn. Bloggen har eksistert lenge, og det levner ingen tvil om at den er et forbilde til mange. Men når medbloggerinner kopierer stilen, så blir det bare dumt. Grunnen til at man blogger, er jo for sin egen del og at man har sine egne innspill, sin egen fantasi. Når lizzminteriørbloggerne må kopiere stilen, hva er da vitsen? To like blogger, hvorav den ene kommer opp med ideer først? Nei, nei, nei. Hærmegåsa liker vi ikke!

Bevas interiørgleder er en annen blogg jeg koser meg med å lese. Der står gjenbruk i fokus, og stilen er lun, hjemmekoselig og god! Og ikke minst har den innhold.  Beva tør å være seg selv, og velger gode løsninger som virker som de er funnet på; nettopp av seg selv! Den skiller seg godt ut fra de her andre bloggerne som ikke kan ha en neger, eller en fra Hells Angels, eller Gud forby en tjukk person (les: venninne)- på besøk. Det står jo ikke til interiøret!!!

Men når det er sagt, så kan det hende jeg har en interiørtips eller to i ermet jeg også ;-) Se bare her:


Krittmaling eller kritt-tavler er jo en stor del av interiørbildet.

Nei, nå disser jeg disse interiørbloggerne som har så sunne og bra interesser. Bad Bodil!

 Men eeeeeer det så innmari sunt egentlig? Det som forekommer meg helt absurd, er alle disse stakkars barna som må vies til interiøret. Enn å være et friskt, sunt barn- for så å vokse opp i noe som ser ut som en Skeidar-katalog? Og bli presentert i prinsessekjoler på internett hver eneste dag!? I den tro at livets reelle skole er sånn?? Jeg kjenner jeg får frysninger langsmed ryggraden. Kan jo fort sammenlignes med "Toddlers and Tiaras...."

 Her er mine interiørkuer! De står litt i stil til gardinene som jeg kjøpte for 50 spenn på Sparkjøp! Legg også merke til den ffiiiiiine krukken med alle pengene oppi! Ca 2 millioner! Utsøkt!

Jeg har også en fiiiin pynteku stående i vinduet. Men en dag kom gjennomtrekken og blåste den ned på bakken. Men da jeg gikk og så etter kua så fant jeg den ikke. Før det gikk et par dager, da fikk jeg se at den sto i fjøset....! Og det er jo der kuer hører hjemme, sant?

Pyntegjenstander kjøpt for over ti år siden. Da det var moderne med masker, Afrika og Wildlife- stil! De står her så pent enda. Du ser vel også den fine tapetstria i beige? Retro nemmelig!


Neiånei, her har jeg slurvet litt i interiøret... Fotobøker som ikke er i kronologisk orden....? Uffameg.NB- Og hva er forresten greia med disse interiørbloggerne med å legge ut bilder av pynten/dekoren og forberedelsene til bryllupet- FØR bryllupet??? Tar bort overraskelsen for de gjester som måtte komme. For meg hadde det vært høyst naturlig å dele slikt først etterpå. Men det er jo fordi jeg er så klok.
Fått masse fint til jul, og lillesøster overrasket meg med å vise hvor interiøraktig hjemmet mitt er, med å ta litt herfra og litt derfra i huset mitt. Vips!

Ja, jeg veeeet; jeg skulle hatt en interiørblogg.... :-) Koooorselig!

 

Grått er jo skikkelig på mote, og her ser vi en flott grå gaffatape, som holder vinteren ute fra badet! Legg også merke til den stilige dorullen, dekorert med 1000lapper!

 

Her har det skjedd en liten feil i interiøret, det er vel en klassisk felle å gå i. Man mister toppa til parfymen ned bak dusjkabinettet, og det føles som den er tapt for alltid. Strek i regningen det der, Britney!Nei, for å være helt ærlig, så interesserer jeg meg særdeles lite for interiør!

 Jeg har overhodet ingen forståelse for de som må kjøpe nytt hele tiden. De som må bytte ut alt for at det skal stå i stil med jula, den nye hårfrisyren, med den nye mannen, nye interiørmoter, påska, statsministeren, den nye fargen på huset, våren, den nye ungen, båten, thanksgiving, finanskrisa, ettermiddagen, nyttårsballet, den andre ungen og symøtene...

 Jeg er sikker på at de har en interiørstil hjemme, mens de er borte på ferie også!

Jeg for min del, har som nevnt- de samme pyntegjenstandene som for ti år siden og gaffatape rundt vinduet på badet.

 Jeg har et dusjkabinett hvor den ene døra henger på halv tolv til tider.

Jeg har trådstrie på veggene og en vaskemaskin på 12 år.

Jeg har en sofa som ser ut til å ha gått inn på en møbelfabrikk på 80-tallet for så å komme ut igjen i dag.

Jeg har ingen vegger i fargen caffe latte!

Jeg har 90-tallets apotekerdisk. Umalt!

Og jeg har plenty med møbler fra Ikea.

Og ikke minst: (trommevirvel) Jeg har vegg til vegg-teppe på stua!!!

MEN jeg er fullstendig lykkelig fordi. Jeg legger heller pengene mine i reiser, opplevelser og utflukter.

Så kom ikke til meg å si at du har en rolex til flere hundretusen! Not impressed.

Kom ikke til meg å si at du har en krystallglass-samling til flere titusener! Not impressed.

Kom med ei flaske årgangsvin, som er i overkant dyr. Er ikke sikkert jeg blir så imponert, men kan sikkert være med å dele den ;-)

Når man en vakker dag blir senket ned i grava i horisontalen, hva er det man husker like før man dør? Er det alle de flotte tingene man hadde i hjemmet sitt, eller er det opplevelsene man alltid har bevart i hjertet sitt? For meg er svaret enkelt; jeg samler heller på opplevelser med familie, nære venner og kjære. i stedet for døde ting!

Men for interiørbloggerne er det vel ikke så enkelt, de lar seg vel senke ned i jorda i en vintageinspirert kiste, med wallstickers og sølvfargede kongler hengende til pynt.

 

 

 

65 kommentarer

Eva NS

22.08.2012 kl.21:03

Hei Bodil! Artig lesning :) Det jeg lurer mest på er om du noen gang har vurdert å jobbe med noe der du kan utnytte skriveegenskapene dine? Jækla god til å skrive er du i hvertfall! :)

Bodil

22.08.2012 kl.21:09

Nemmen, det var da hyggelig å høre :-) Har ikke vurdert det enda nei... Jeg føler at det kan bli litt mye fjas til tider. Hehe.

Brit Eva

22.08.2012 kl.21:11

Du skal ha ros for dine meningers mot Bodil.

Her var det mye å lese og du kan å utrykke deg :-)

Takk for rosen om min blogg :-)

Klem

Beva

Bodil

22.08.2012 kl.21:18

Takk takk! Liker da bloggen din jeg, Brit Eva :-)

klem

Lilleva

22.08.2012 kl.21:36

I loooooove uuuuu! <3

Charlotte

22.08.2012 kl.21:41

Hihi, endelig et nytt innlegg! Sitj her å humre for me sjøl! E å har en umåla apotekerdisk fra 90-tallet, har aldri hatt ork te å måle`n. Og den tavlemalinga va jo rene DIY`en! :)

Siv

22.08.2012 kl.22:24

Hahaha! Takk for knall underholdning sent en onsdag kveld. Korselig! ;)

Bodil

22.08.2012 kl.23:08

I loooove you tooooooo! <3

Takknemlig for trivelige tilbakemeldinger. Litt skummelt å komme tilbake etter så lang tid vettu... Som nevnt før er det endel innlegg liggende på vent :-)

DIY- monsterlol!!!

Marianne

23.08.2012 kl.10:54

Vet itj om j syns d va så bra innlegg j.. Hadde d handla om interiørbloggera generelt så e d mulig d ha vør grei underholdning.. Men vet d e fler som ha reagert på at d her innlegget e vinkla te en person, og da kalles d væl mobbing?

silje

23.08.2012 kl.11:01

Hvis du syns Britt Irene har så fæl blogg så drit i å les den! Btw skriveleif; man skriver vel ikke " med fare for å trampe noen på skikkelig på tærne... DET va vel feil skrevet?!??!!! Alle får si sin mening,men det innlegg du har skrevet her e mobbing!!!!!

Hilde

23.08.2012 kl.12:04

Ha ha... Her var d mye artig lesing, tror jeg ler meg skakk....... ;-)

Bodilmor

23.08.2012 kl.12:42

Hilde: :-D

Monica

23.08.2012 kl.12:58

Hahah! Fantastisk skrevet! Så utrolig tatt på kornet, men åh så sant :D

Bodil

23.08.2012 kl.13:00

Silje, Marianne: Jeg takker for tilbakemeldinger, ris eller ros. Jeg setter pris på det uansett. Om noen føler seg personlig mobbet, så var aldri det min intensjon. Men jeg har aldri påpekt at det er Britt Irene's blogg det er snakk om her...?!

Dere må prøve å skjønne sjangeren på innlegget, at her er det mye ironi og satt på kanten. Har plukket opp litt fra blogger her og der, men om noen føler seg truffet,-så beklager jeg det. Meningen var om interiørblogger generelt!

Og angående den skriveleifen, så er den rettet opp i :-) Det hadde sneket seg inn en "P" der det skulle være en "S".

Marthe

23.08.2012 kl.13:06

Morsom lesning;) Hat så mye du vil:) Tenk å bruke så mye energi på å faktisk gå så langt å si at du hater andre bloggere.

Jeg sier som Ole Brumm: Ja takk, begge deler.

Bodilmor

23.08.2012 kl.13:06

Monica: Thanx, Monica! Hyggelig :-)

Linda Hagen

23.08.2012 kl.13:10

Dette var morsom lesning! Og en lettelse også:) Jeg har masse uferdig i huset. Jeg er intressert i interiør jeg, da, er interiørdesigner, men det tør jeg nesten ikke å si høyt, hehe. For det skulle man ikke tro når man ser seg rundt her hjemme. Men så er ikke det det viktigste i livet heller, da.

Morsom bloggpost!

Renate

23.08.2012 kl.13:11

Flirer høyt her helt alene:-)) Superbra:-)) Jeg følger ikke med noen blogger for jeg får helt spade av akkurat det samme som du skriver om. Leser bare sporadisk når folk på facebook deler linker. Har en i nabolaget som driver å tar bilde INNI kjøkkenskapene og legger ut på nett?!?! Bare så vi kan se hvor ryddig der er der kansje? Hun har iallefall brukt en zillion på tupperware etter hva jeg kunne se:-) Ps: Vi hadde for noen år siden samme kledelige tapen på et stuevindu. Der var sprekken så stor at vi måtte rulle badehåndklær og tape over for å tette hullene:-)

Bodilmor

23.08.2012 kl.13:12

Marthe: Hehe, har ikke brukt så mye energi for å være helt ærlig. Men som nevnt før, det er en viss sjanger over innlegget. Jeg hater da ikke bloggerne, kjære du. Men mye av bloggenes innhold hater jeg. Tror jeg da. Det er vel mer en talemåte (skrivemåte) :-)
Jeg er så enig både med deg og Ole!

Bodilmor

23.08.2012 kl.13:18

Renate: Så godt å høre da, at jeg har fått noen til å flire :-) Så bra at du har tatt poenget mitt, og det der med kjøleskap kjenner jeg meg igjen i! Hva er vitsen? Skal vi få dårlig samvittighet fordi at kjøleskapet vårt ser ut som... ja, som det gjør??
Og angående gaffatapen, det ser kanskje ikke så bra ut. Men det funker som fjell :-)
Ha ein strålande dag!

Bodilmor

23.08.2012 kl.13:21

Linda Hagen: Så koselig å høre! Jeg har da intet personlig mot interiørdesignere, det ser jeg for meg kan være både en spennende og ikke minst interessant jobb. Men du skal ikke ha dårlig samvittighet når du ser deg rundt hjemme! Se på frisyren til frisøren, og skoa til skomakeren- så skjønner du hva jeg mener:-)

Eirin

23.08.2012 kl.13:32

Dette er bloggen for deg!

I hvert fall er det den eneste "interiørbloggen" jeg synes det er verdt å kikke innom iblant

Eirin

23.08.2012 kl.13:33

I tilfelle adressen ikke kom med: http://kafjordolga.blogspot.no/

Bodil

23.08.2012 kl.13:40

Haha, Eirin! GENIALT!

Hanne

23.08.2012 kl.13:45

Du HATER interiør, fint og flott...det synes.

Noe annet som er flott er at man i utgangspunktet kan blogge om hva man vil og når man slipper opp for stoff kan man forsåvidt blogg-pisse på folk også, slik som du gjør, WELL DONE, DU MÅ VÆRE SÅ STOLT!

Bodil

23.08.2012 kl.14:10

Ja, det er skrevet "Hater"- og det kan man si og skrive om så mangt, Hanne. Men de fleste av oss bruker det som en skrivemåte vel? Det er jo et sterkt ladet ord.

Jeg har desverre ikke gått tomt for stoff å blogge om, men jeg ser meg litt lei på alt det perfekte der ute. Det idylliske bildet av livet som beskrives slik det aldri er i virkeligheten. Hvis du syns det er å pisse på folk, la gå. Jeg er åpen for å høre din mening også.

Jeg kan ikke si jeg er så stolt, det er jeg vel aldri etter å ha rabla ned et innlegg... Har ingen spesielle følelser etterpå, egentlig... Er du stolt hver gang du publiserer noe da? Det er vel ingen big deal...?

Kjerstin

23.08.2012 kl.14:45

Herlig innlegg:):)

Selv skulle jeg gjerne blogget om interiør, men nå som vi bor provisorisk i en liten leilighet blir det dårlig " lesing"

Her har vi en hjørnesofa i furu, med rutete stoff, alt rundt flyter...

Er enig med deg, jeg liker ikke disse interiørbloggene noe særlig. De er like, og går en inn på NIB og leser i kolonnen til høyre ( blogglisten ) ser en at overskriftene også går i mye det samme.

Hver fredag er det " helg" " endelig fredag" " fredagslykke" fredagskos" .....osv...

Søndag er det " en helg er over" " søndagskos" " helgeavslutning"

Noen av disse interiørbloggerne har bra lesestoff, selv liker jeg godt " den gode feen" . Andre derimot, er kjedelige.

Hadde ikke savna dem om de ble borte, men hadde kansje ikke hatt noe å irritert meg over da..

Gry

23.08.2012 kl.15:20

Heldige meg som har muligheten til å oppleve en hel masse UTEN gaffatape rundt vinduene mine.. Haters gonna hate...

Brit Eva

23.08.2012 kl.15:52

Jeg glemte å si noe:

Det er helt frivillig å lese interiørblogger :-)

De popper ikke opp på skjermen når man slår på pc'n.

Jeg vil ikke at noen skal føle seg forpliktet til å lese min, jeg håper folk gjør det fordi de trives med den.

Og vi har alle forskjellige interesser her i livet. Og det må vi respektere.

Ingen av oss kan gjøre seg til dommere over andre og andres liv.

Ha en fin ettermiddag :-)

Lena Annie

23.08.2012 kl.16:47

Ble nok litt satt ut her, ironien i dette innlegget henger ikke på greip.

Ting du skriver her blir for barnslig for min lesning. Det er helt opp til en hver hva man leser og ikke liker, men for guds skyld hold disse krenkende utsagnende for deg selv. Man trenger da ikke å lese interiør blogger bare for å være med i tiden vettu....

23.08.2012 kl.17:05

Plukket litt fra blogger her og der? Du leser da vel ikke interiørblogger du vel, som hater dem?

Du vet det er helt frivillig hva man blogger om. Sånn som du, velger å blogge om at du hater interiørbloggere, og Gud vet hva annet du har blogget om, men du bør sørge for å vinkle de annerledes. Mange har lest og reagert på ditt innlegg. Det er også frivillig å lese disse bloggene.

23.08.2012 kl.17:09

Bodil : det må være grusomt å være så misunnelig på andre! Grow up!

Bodilmor

23.08.2012 kl.18:21

Anonym 1 & 2: Jeg er ikke misunnelig, desverre. Hadde utmerket klart å skaffe meg et slik hjem. Men jeg vil ikke. Leser dere litt nøye gjennom det som står nederst i innlegget, så kommer det tydelig frem at jeg langtifra er noen "material girl".
Ja, jeg plukker fra blogger her og der, klart jeg har vært innom ymse blogger! Noen liker jeg, andre ikke. Men så det er sagt- jeg er enig i at det er ytterst frivillig å lese blogger. Samme som at dere er her og leser på min :-)
Jeg syns det er rart at så mange reagerer negativt på innlegget. Er de ikke mer tykkhudet enn at de tåler såpass, så får det bare være. Jeg lager ikke oppstyr om Linnea Myhre sier hun hater alle sine lesere, og jeg tror heller ikke rosabloggerne mister nattesøvnen av det Terjeaa skriver...

Bodilmor

23.08.2012 kl.18:22

Lena Annie: Du mener ditt, jeg mener mitt. Og det er helt greit det, frøken :-)

Bodilmor

23.08.2012 kl.18:23

Brit Eva: Jeg er veldig enig i det du skriver :-)

Ha en finfin ettermiddag du au!

Bodilmor

23.08.2012 kl.18:25

Gry: 1 vindu.... Det gjelder 1 stk. vindu! :-) Og la meg gjenta det igjen, å hate er en skrivemåte. Jeg er ingen sinnablogger som hater alt og alle :)

Bodilmor

23.08.2012 kl.18:30

Kjerstin: Takker for det :-)
Ja, det er nok sånn de fleste av oss har det. Og ja, dette overdrevne positive kan fort bli til noe negativt for meg. Alle liker alles blogg, og alt er sååå flott, og sååå inspirerende. Litt for mye av det gode...

En fin kveld ønskes!

June

23.08.2012 kl.20:15

Har kommentert innlegget ditt på siden til Foreldremanualen på facebook og kan vel gjøre det her og ;)

Jeg SKJØNNER hva du mener altså, det er ikke det :) Men jeg synes kanskje språket her er i litt hardeste laget for at det blir humor.. For meg iallefall :)

Mildere sarkasme funker bedre vil jeg tro :) Er jo noen interiørblogger jeg ikke synes er særlig inspirerende jeg heller, men da lar jeg heller være å lese :)

Ha en fin kveld videre :)

Marianne

23.08.2012 kl.20:15

Folk reagerer fordi de mener hele innlegget handler om EN person ikke flere, stor forskjell der. TAKK FOR MEG!

Bodilmor

23.08.2012 kl.20:49

Marianne: du og folk står fritt til å tolke som dere vil. Det er det lite jeg kan gjøre med. Men jeg henviser til svaret før i dag.

Bodilmor

23.08.2012 kl.20:52

June: Takker for konstruktiv kritikk- og jeg tar det med meg videre jeg :-)

Nice evening 2 u 2!

Renate

23.08.2012 kl.21:05

Jeg ble nå sittende å følge med kommentarene her, syns det er litt utrolig at folk ikke skjønner humoren og ironien:-) Jeg klarer ikke å se at dette er myntet mot kun en blogger, måtte lese igjennom en gang til for å se, men nei. Forøvrig flirte jeg like mye andre gangen:-) Men hva vet vel jeg, er nordlending, så her er jo litt hardt språk og ironi dagligtale omtrent he he:-)

Bodilmor

23.08.2012 kl.22:55

Renate: Kanskje det er en liten nordlending i meg også...? ;-)

Linn Therese

24.08.2012 kl.03:11

Her var det mange kommentarer gitt, på godt og vondt. Du tåler å høre begge deler ser jeg, noe andre tydeligvis ikke gjør....... Det er lov å si meningen sin, men noe jeg synes blir teit er når noen kommenterer anonymt, med så grovt innhold. Da står de tydeligvis ikke for hva de sier. Men sånn er det vel i 14årsalderen. Lets go childish!!

Er selv interessert i interiør, og leser en hel del blogger. Maaaange er flinke, mens andre er mindre flinke. Man kan bli litt lei av det samme ja. Da gjelder det å sortere ut de man liker. Men jeg skal innrømme at jeg også titter innpå de mindre bra bloggene, kun for underholdningen sin del. Det er jo det bloggverden er, underholdning. Og det var dette også :-)

Mariell

24.08.2012 kl.13:06

Jeg hater hester. Så hvorfor skulle jeg lese en hesteblogg? Eller skrive et innlegg om at hester er så liiike og tror de er så pene? Vi vet jo at de driter de også. Eller legge ut bilder av en hund i samme innlegg?

Jeg synes også terjeaa er morsom, men har han delt med verden at han hater noe? Vi skjønner jo budskapet hans, også ditt. Men heldigvis finnes det mye annet bra og morsomt der ute også. Bare man velger lesningen sin

Vigdis - Mammaen til Marielle

25.08.2012 kl.09:18

Du e ganske underholdende du Bodil :-)

J synes d hele va KUN underholdende og satt som Charlotte og humra meg gjennom innlegget, men så kom j t kommentaran. Og da synes j d va ekkelt at nånn trudde d va ment på Britt Irene sin blogg... For j les hennes blogg kvar gang d kjem ut nå nytt innlegg, men j klarte ikke å sjå koblinga. For j les flere interiørblogga j og, og d e en del som går igjen, både skrivefeil og hermegåsa, og d kan bli litt vel mye av sistnevnte, men d e nå sånn d e. Plutselig så har jo ALLE blogga stjerna som header, vannmerke på bilda, bloggbakgrunn og alt. D e også hermegåsa.

Men sånn e nå verden da, mange har jo lik smak :) Og både en elg på veggen og stjerna kan jo flere like :-)

J glede meg t du tar for deg mammablogga j no :-D

Bodilmor

26.08.2012 kl.14:17

Linn Therese: Jammen, ble det det! Men det går da bra. Jeg har tydeligvis tråkket såvidt inni et vepsebol ;-)
Takker for koselig tilbakemelding, og jeg må si meg enig i de anonym-greiene. Men om det er måten de velger å gjøre det på, gjerne for meg...

Bodilmor

26.08.2012 kl.14:25

Mariell: Jeg har jo ikke sagt jeg hater interiør, vet du. Og det kommer frem i innlegget også, hvis du hadde lest det hele :-) Jeg synes interiør kan være interessant, og jeg liker å se fine ting. Derfor har jeg trukket fram et par jeg liker også! Men jeg det interesserer meg ikke for å drive med det selv, litt av budskapet med innlegget gikk også på det. Og med fare for å gjenta meg selv; å hate var og er en skrivemåte. Hvor mange av oss sa ikke i sin tid at vi hatet skolen? Men vi gikk dit likevel. Elske er et like sterkt ord, og jeg ser bloggere som bruker det om den nye puten de simpelthen eeeelsker!

Bodilmor

26.08.2012 kl.14:32

Vigdis: Så hyggelig av deg, Vigdis! Så bra at du tok poenget mitt :-)
Her sikter jeg litt til de fleste interiørblogger, og det er maaaaange! Så hvorfor noen tror jeg henger ut en bestemt, det vet ikke jeg....?!
Haha, det kunne jo vært morsomt å tatt for seg mammabloggeren, men jeg tror jeg står over denne gang...Det ville vel blitt som å knyte sammen to katter etter halen ;-)

Dnort

28.08.2012 kl.15:13

Enig i at det er de gode minnene man skaper sammen med andre, som er noe å ta med seg i grava. Og det å skrive blogg bør vel helst være noe man gjør for å formidle noe som en selv tenker noe om.

Det finnes derfor en masse innholdsløse fasadeflashende blogger. Og det er fordi det finnes mange sånne mennesker. Statusjagere som synes det viktigste er hvordan man tar seg ut og at det kan vises fram på bilder. De synes nok sånne som du og jeg er like irriterende og håpløse som vi synes de er.

Min løsning er å ikke vie dem et nanosekund av min tid.

Ingeborg Sæternes

31.08.2012 kl.17:19

Hehehe, artig lesning som får meg til å føle meg normal:) Jeg skjønner veldig godt ironien/sarkasmen her, så skjønner ikke hva andre som har kommentert blir så sure for. Du setter det på spissen, og mener det ikke så hardt som du gir uttrykk for, men du mener alvor likevel. Du har ihvertfall ikke hengt ut enkeltpersoner.... så tror det må være noen som har dårlig humor hvis de ikke syns innlegget ditt var artig ;)

Jeg er særdeles opptatt av interiør, jeg har til og med interiørblogg (oppdateres annenhver mnd), men syns likevel at dette var veldig artig. Har faktisk tenkt på å skrive noe lignende selv. For hvor latterlig er det ikke at alle disse toppbloggerne blir hyllet for å ha sin personlige stil, når de egentlig alle sammen har lik stil. Altså jeg liker stilen til noen av toppbloggerne, det er ikke det. Men den er jo ikke så personlig som så mange skal ha det til. Alle vil blande nytt og gammelt, og mange vil gjerne kle opp barna slik at det matcher interiøet. De baker til og med kaker som matcher interiøret. For min del blir det too much. Jeg har også prøvd å tenke litt over hvilke bilder jeg syns er artige å se på. Bilder som viser barn som går skittne hello kitty klær, og sitter på en rotete kjøkkenbenk virker mye mer hjemmekoselig enn disse rene barna som baker på en helt ren kjøkkenbenk. Altså melet vises ikke en gang. .... Syns rotete bilder av barn og familier viser mer ektehet og mer glede.

Selvfølgelig er opplevelser viktigere enn døde ting, men ingen kommer til å ta fra meg interessen for interiør likevel. Syns det er litt opplevelse i seg selv å ha det koselig hjemme, men man trenger overhodet ikke være trendy for å ha det koselig hjemme hos seg selv.

Også klarer jeg heldigvis å forstå at de perfekte bloggerne også har det rotete hjemme. Jeg føler meg overhode ikke mindreverdig fordi noen har det tilsynelatende mer perfekt enn meg.

Og til sist: Hvordan i huleste kan noen være mentalt tilstede for barna sine hvis de rydder, vasker og baker hele tiden, for at hjemme skal fremstå som perfekt på en blogg. Eller har de barn som ikke er normale. Barn som ikke griser, som ikke maser, ikke krever og ikke roter???????????? Nei, det tror jeg ikke mange klarer, derfor vet jeg at ting ikke er så perfekte som de kan virke.

Gurimeg, for et langt innlegg dette ble. Uansett, godt skrevet :) Ha en riktig god helg :)

Bodilmor

01.09.2012 kl.11:58

Dnort: Jeg er så veldig enig med deg! Ha en fin lørdag :-)

Bodilmor

01.09.2012 kl.12:12

Ingeborg Sæternes: Så koselig med en så lang kommentar, og jeg takker for trivelige tilbakemeldinger! Det er så befriende å se de som har skjønt poenget mitt i dette innlegget. At det er ikke så hardt ment, som det er gitt uttrykk for! Da ble jeg glad :-)
Jeg synes selv også det er gøy å se skikkelig fine hjem, med kreative løsninger, og jeg liker da å pusle litt i mitt eget hjem også. Selv om interessen for interiør er heller svak. Litt må man jo ha, men det er forskjell på hjemmekoselig og en interiørdiva. Jeg kan se folk som er gjerrig når det kommer til stykket, enten det gjelder bildeler til mannen, ny strøsand til katta eller utstyr til ungene. Da skal det snus på krona, kanskje heller kjøpe brukt... Men når det kommer til interiør & hjemmet, virker det som den øvre grensen på visakortet er lov å bryte.
Jeg er så hjertens enig med deg om det du skriver om ekthet og hvordan det virkelig er! Bildet bak bildet. -Om den perfekte cupcaken. Der får man ikke se bilde av barnet som har tråkka oppi frostingen som er sølt på gulvet, for så å labbe videre med frostingspor gjennom hele huset...

Igjen takk for at du tok deg tid til å skrive, og ei god helg ønskes deg også! :-)

Anni

14.09.2012 kl.22:49

Du Bodil,du Bodil...Du er ganske tøff i trynet her,men hva med å ta opp dine problemer med den det gjelder? For her er det jo klart som glass at du singler ut en spesiell blogger.

Som tidligere påpekt i innleggene over, så er du jo tydeligvis i mot interiørblogger "generellt"....Så hvorfor i helvette leser du de da? Så hva er det egentlig du syter for?

Kan jo trøste deg med at det ikke er så forbanna underholdende å lese om at du har gått 2 km den ene dagen og 5 meter den andre dagen heller!!!!! For alle som vet av deg,vet jo at det aaaaaaaaaldri blir noe resultat uansett! Så ja,hvis du kan single ut en blogger og faktisk MOBBE, så betyr det at du også kan få tilbake med samme mynt!

Bodilmor

18.09.2012 kl.18:30

Anni: Anni: Du Anni, du Anni! Om du har lest litt i kommentarene her, så har du sett at jeg må gjenta meg selv til det kjedsommelige. Så mitt store spørsmål er: Hva er det i innlegget som skal tilsi at jeg mobber en spesiell blogger??
Jeg kan være tøff i trynet hvorsomhelst, nårsomhelst! Men jeg har ingen problemer med noen, jeg!

Hvorfor være så hårsår når jeg skriver at jeg hater interiørblogger? Vil du påstå at jeg skal ta disse interiørbloggerne på ORDET når de sier de eeeeelsker den nye IKEA-katalogen? Eller det nye middagsserviset, eller at de ikke kan leeeeeeve uten pallemøbler?? For da ville jeg virkelig bli skremt, om det var sånn.
For hvem elsker vel et møbel,- på lik linje med en kjæreste eller et barn? Nei, som skrevet tidligere: D e t e r e n s k r i v e m å t e !
Både elske og hate er sterke ord, men de blir gjerne brukt om hverandre her og der, hist & pist i hverdagen. Jeg trodde alle visste det jeg.

Som påpekt i innlegget, så skrives det at jeg kan trekke fram noen blogger som faktisk har innhold,- og som sagt; noen liker jeg, andre ikke. Så enkelt er det.
Og om du har behov for å komme med det berømmelige oppgulpet ditt mot meg, værsågod!
Når det er sagt, vil jeg avslutte med følgende: jeg har ikke mobbet noen utvalgt og har heller ikke flagget opp om at jeg har noe underholdende blogg. Så om du føler du har mer å komme med på mobbefronten og om problemene jeg sliter med: sørg for å ha alle fakta på bordet først...Og om det du skrev her, fikk deg til å føle deg bedre; good for you :-)
Men jeg mobber iallefall ikke!

Anni

19.09.2012 kl.14:38

Ok,men da har du helt sikkert rett. Det at du faktisk har sitert en spesiell blogger og at det er fryktelig mange likehetstrekk mot denne enkelte bloggeren er sikkert helt tilfeldig,og ikke bevisst i det hele tatt!

Er ingen som ber deg om å like alle interiørbloggene der ute,alle har hver sin smak. Men mener at når du skriver et såpass krast innlegg,og at leserne begynner å kjenne igjen en enkelt blogger, så må du tåle å få blandede rekaksjoner. Det er mange som føler dette blir for mye rettet mot en person,og det synes jeg selv også.

Du skriver utrolig bra ,har mange artige vinklinger og kjappe replikker, og synes det er underholdende å lese innleggene dine, men for meg så ble dette litt for mye. Det er min mening!

Litt " berømmelig oppgulp" må du jo tåle, du som topper øyest på oppgulp-lista selv.

Er veldig spent på hva det neste blir,kan du si.

Takk for meg

Bodil

19.09.2012 kl.15:52

Hei igjen! :-)

Jeg får fremdeles ikke noe svar på HVA det er som gjør at dette er myntet på en spesiell blogg!! Hvem har jeg sitert her?

Jeg er fullstendig klar over at jeg ikke trenger å like alle interiørbloggene uti der, og at alle har sin smak. Men hovedbudskapet lå liksom litt i det at jeg foretrekker andre minner enn bare et hjem med et pent utseende...Derav ble det et innlegg satt på spissen, noen likte det- andre ikke. Og det er heeeelt i orden (som også skrevet før.) Jeg er ingen sinnablogger, eller bråkmaker. Dette var kun for moro skyld.

Og atter en gang: jeg tåler oppgulp, kritikk og fjas. You name it! Men jeg tar ikke dritt når jeg ikke fortjener det!

Du kan gjerne være spent på hva det neste blir. Det blir ikke mer om turgåing i såfall, for det sluttet jeg tidlig å blogge om.- som du med en kjølig skarphet påpekte før her. Men det vil ikke tilsi at jeg ikke gikk mine antall kilometer fordi. Jeg gikk nok mer enn deg :-) For jeg kom faktisk i avisa for det! (Der! Sånn! Endelig fikk jeg flettet inn litt selvskryt også.)

Takker da tilslutt for at du er ærlig og at du til tider kan like det jeg har å skrive. Men ikke beskyld meg for å bevisst gå inn for å henge ut enkeltpersoner. I'm not that kind. Jeg har ikke vippet over til galskapens land enda.

Anonnym

23.09.2012 kl.04:53

Jaja noen liker anno 2012 mens andre liker anno kjelleren til josef fritzl style

28.09.2012 kl.02:27

Den verste høna er den som kakler mest

Bodilmor

01.10.2012 kl.15:31

Anonnym: Sikkert.... ?!

Bodilmor

01.10.2012 kl.15:33

Anonym: Ok, greit å vite... Har du ei høne å plukke med noen eller....? ;-)

Anonnym

01.10.2012 kl.22:08

Det er bedre å holde munn og la folk tro du er dum enn å åpne den og fjerne all tvil

Bodilmor

06.10.2012 kl.11:07

Anonnym: Hei igjen du.
Jeg må være så ærlig å innrømme at jeg først trodde at :
1: Det hadde sneket seg inn et virus her... eller
2. Du skrev om deg selv.
Nå begynner jeg å helle mot det siste, da jeg ikke har hatt munnen åpen en eneste gang under disse skriveriene. Ergo har jeg ikke brukt noen muntlige ord, men du har tydeligvis hørt meg snakke frem et innlegg. Viser også til din forrige kommentar om høna!
Jeg er i allefall såpass oppegående at jeg klarer å skrive mitt fulle navn. Men når du driter deg så jævli ut med buksa på,- så skjønner jeg godt at du vil gjemme deg bak anonymiteten din. Særlig når du ikke klarer å skrive "anonym" korrekt engang...

Men for all del; du er hjertelig velkommen til å utøve din dumskap her :-) Jeg syns likevel du har like mye sjarm som en dobørste.

Annooonym

06.10.2012 kl.22:04

1.Mikroskopisk partikkel som kan gi infeksjoner... Mulig du sliter med dette?

2.Vet ikke om du skjønner hva et ordtak betyr jeg, men du lever i alle fall opp til det.

3.Takk for meg!

Bodilmor

08.10.2012 kl.09:40

Annooonym: 1. Nå tror jeg du prøver å gi deg selv mer kreditt enn det er dekning for, hva intelligens gjelder. Vær så snill og slutt med det, det kler deg ikke!

2. Jeg tolker ordtakene dine alldeles utmerket, og jeg gjentar meg selv ved å tro at du skriver om deg selv. Jeg tror du hadde hatt godt av å fjerne skylappene dine og komme deg litt ut av bygda. Det er ikke sunt å være nærmeste nabo med bygdedyret over lengre tid vet du.
"Den som går i stummende mørke, kan fort snuble i en kvist."

3. Takk og lov. Nå kan jeg bare håpe på et bedre miljø her, fritt velsignet uten din dumskap.

Skriv en ny kommentar

Bodilmor

Bodilmor

33, Holtålen

Sjokoladeelskende berte fra Trøndelag, som liker å skrive litt. Ta litt bilder, og som liker å lese gode historier. Legg gjerne igjen en vurdering eller en kommentar. Kan være av negativt eller positivt opphav. Tilbakemeldinger er kjekt uansett. Jeg er: Mamma til en prins på 13 år, og kjæreste med en ramp fra Møre & Romsdal. Storesøstra til ei besteste Jorunkråke. Datter av en far og en mor,- som er verdens beste på jord.

Kategorier

Arkiv

hits